Comments 0
אוכל ומתכונים

גלילי חזה עוף ממולאים פסטרמה בצל מטוגן ופטריות

chiken

המצרכים:

8-10 חתיכות חזה עוף נקי ושטוח.

חבילת פסטרמה הודו מעושן

למילוי:

1-2 בצל יבש קצוץ

פטריות שימורים/טריות

פירורי לחם מטובלים

בקבוק רוטב שום/דבש/צ'ילי או כל רוטב אחר

מלח פלפל

2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

טגנו את הבצל הקצוץ עד להזהבה יפה, ולקראת סוף הטיגון הוסיפו את הפטריות הקצוצות וטגנו עוד מס` דקות יחדיו. תבלו במלח ופלפל שחור

משטחים את חתיכות חזה העוף עם פטיש שיהיה דק וקל לגלגול

לשים פרוסת פסטרמה על כל חתיכת חזה עוף

פזרו מעל החזה את תערובת הפטריות והבצל

לגלגל , לטבול בפירורי לחם ולשים בתבנית אפיה אחד ליד השני צמוד

לשפוך מלמעלה את הרוטב בין השניצלים

לכסות בנייר כסף, ולאפות חצי שעה

להוציא את נייר הכסף ולהשחים עוד כ-10 דקות.

 

להגיש לשולחן ובתאבון


הכותבת: רחל ליזרוביץ מקהילת "משכן ישראל"

Leave Comments