Comments 0
אוכל ומתכונים

ל 6- מנות:

3 פרגיות (במשקל 900 גרם כל אחת )

למלית:

1 כוס פתיתי קוסקוס ישראלי אסם (חצי חבילה)

200 גרם בשר טלה או בשר בקר טחון

50 גרם פיסטוק חלבי קלוף קלוי וקצוץ גס

4 כפות צנוברים

שליש כוס פטרוזיליה קצוצה

150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ומטוגנות

1 ביצה קשה חתוכה לקוביות

1 ביצה טרייה

מלח, פלפל שחור גרוס

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

חצי כפית קינמון

לציפוי:

שליש כוס שמן זית

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

2 כפות דבש

מלח, פלפל שחור

מיץ מלימון בינוני

 

אופן ההכנה:

* להכנת המלית: מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר מרכיבי

המלית ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול. ממלאים את הפרגיות וסוגרים את הפתח דרכו הכנסנו את המלית בקסמי עץ.

*מחממים תנור לחום בינוני (180 צ) מניחים את הפרגיות בתבנית ושמים בקערה את מרכיבי הציפוי.מערבבים ומורחים את

הפרגיות מכל הצדדים.

* מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים כ- 20 דקות עד להשחמה.

* חוצים כל פרגית לאורכה, מגישים חם עם סלט ירוק.


rozmarin

Leave Comments